Fashion | It-sneaker FW 16
In 2014 haalde sportmerk Puma, Rihanna binnen als creatief directeur. Sindsdien heeft ze al heel wat trends gecreeërd in de mode-industrie. Naast pulse XT (een sportschoen voor zowel binnen als buiten), heeft Rihanna ook de creeper uitgebracht. Dat is nu al meer dan een jaar geleden. Maar het is vanaf dit jaar dat ze ook bij ons zo 'in' zijn... er zijn namelijk heel wat lookalikes op de markt.

De klassieke Creeper van 2015 (Zwart model)


Camo creeper van 2016The Creeper lijkt op het eerste gezicht een klassieke Puma sneaker van suède. Maar wat Rihanna er aan heeft toegevoegd is de iconische beige plateauzool; dat maakt deze sneaker uniek. Wat ook straf is, is dat de sneaker - gelanceerd in 2015 - op één dag was uitverkocht. Vele fans en sneaker addicts waren heel ontgoocheld. Maar deze zomer bracht Rihanna een update-versie uit van de sneaker, nl. Creeper Camo. Het model lijkt op de gewone creeper, maar is dit keer oranje getint met een camouflage patroon in verwerkt.

De lookalikes van de gewone creeper zijn alomtegenwoordig én je kan ze vinden in alle kleuren.
Ik zocht er een aantal op voor jou, die een beetje afwijken van het originele model.

Het zit 'm in de details
De meeste creepers hebben een effe kleur. Deze sneakers ook, maar zijn gepimpt met een detail op de hiel.

Creeper No Name - Torfs

Bordeaux sneakers Tango - BENT


Zwarte Bronx Sneakers - Omoda

Of met een leuk detail op de zijkant van de schoen, kan je de creeper een heel andere dimensie geven.  (Zoals deze sneaker van Bronx, die kleine studs heeft rondom de hiel.)
Beige is te mainstream, probeer eens zwart
Er zijn ook sneakers die de plateauzool een zwarte kleur gegeven hebben.
Zie hier enkele voorbeelden.

Creepers bordeau - Trendymoda


Zwarte sneakers Tango - BENT


Kies eens voor iets anders. Kies voor...

Botjes!


Anyan Creeper Lace Up Boots - Asos


Warme boots met een plateauzool van een creeper - Need I say more?
Ideaal voor als het net iets te koud wordt om een sneaker aan te doen. Met dit leuke model overleef je de iets koudere herfst/winterdagen.


(Ook beschikbaar in het zwart!)Post Xchange Sneakers Roze Creeper  - Torfs

Velcro!

Velcro is ook nu terug wat meer in dan gewone veterschoenen. Het is gewoon ook veel makkelijker... zo hoef je nooit je veters vast te binden. ;) Pluspunt is ook dat deze schoen binnenin is afgewerkt met leer.
Slip on!


Flatform Creeper Slip On Trainers - AsosOok hier is een variant van de creeper terug te vinden. De slip on is een gemakkelijke, comfy instapper voor een sportieve look. De beige zool zorgt er voor dat deze slip on een meer casual karakter krijgt. (De zool is trouwens 3cm hoog.)

Creepers blauw & roze - Trendymoda

Kleur!
(Insert heart Emoji)

Babyroze of babyblauw... zeker een must-have om de koude dagen wat te verzachten met een pastelgetinte kleurtje aan je voeten.

How to stand out from the crowd
Zo. De creeper is dus nog steeds in, alleen zoek je best een antwoord op de vraag; Hoe kan jij de sneaker origineel dragen?
Probeer om je te onderscheiden van de rest en durf een beetje af te wijken van het gewone model. Maar draag vooral waar jij je het best mee voelt!


Adiós, sneaker addicts.

Tot de volgende keer.
Amber van The Comfy Creative.

FB: The Comfy Creative
IG: @amberpg


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wil je graag een berichtje achterlaten? Feel free :)