Lifestyle | Back To School: Hippe schoolspullen

© Sjoske Brackx

Hey iedereen!
Sorry dat ik met deze blogpost misschien de pret bederf terwijl jij nu nog lekker in de zon ligt. Maar het is waar, het moet gezegd... Nu het einde van de vakantie in zicht is, is het niet meer lang tot het nieuwe schooljaar. En Of je nu in het middelbaar, in de universiteit of in de hogeschool studeert, toffe schoolspullen zorgen toch altijd voor een leukere eerste schooldag? Een paar weken terug konden jullie hier al mijn nieuwe schooltas van Chesterfield spotten, maar nu zet ik voor jullie een paar schoolspullen op een rijtje ;) Prints & Patterns, Flower Power, Tropical vibes of Hipster... welk profiel kies jij?

Prints & Patterns

Ben je heel energiek en enthousiast? Ben je fan van (bijna) alle kleuren van de regenboog? Dan zijn felle kleuren en drukke prints misschien iets voor jou? Check dan zeker deze kleurrijke schoolspulletjes.

Flower power

Kom jij regelrecht uit de hippie-periode, en ben je verzot op bloemetjes? Dit zijn alvast leuke spulletjes om tegen de eerste schooldag in te slagen!

Tropische sfeertje

Wil je tijdens het schooljaar nog vaak terug denken aan jou heerlijke vakantie aan het strand of onder palmbomen? Voor je heimwee wat te trotseren zijn deze schoolspulletjes helemaal iets voor jou! (Maar niet teveel wegdromen tijdens de les hé ;) )

Hipster 

Voor de studenten die het wat old school willen houden, zwart/ wit of heel klassiek, neem dan even een kijkje naar dit schoolgerief. Helemaal iets voor jou?Zie zo dit waren ze allemaal! Hopelijk zit jouw 'profiel' er zeker ook bij ;)
Dan wil ik jullie nog een super tof einde van de vakantie wensen en een ''goede'' start van het volgende schooljaar!

Adios! xx
(Ps: like jij mijn Facebookpagina al? Die kan je hier vinden)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wil je graag een berichtje achterlaten? Feel free :)