Lifestyle | Event: Flair Shopping Day

Hallo iedereen,

Het is eindelijk weekend (YAY!) en ik vond dat het tijd was voor een nieuwe blogpost.
Want zoals je misschien al op instagram gezien hebt, ben ik afgelopen weekend naar de Flair Shopping Day geweest. Benieuwd naar wat ik allemaal meemaakte? Lees zeker verder :)

18 oktober was het weer zo ver, de Flair Shopping Day! Het is ondertussen al een veelbezocht evenement geworden. De -inmiddels- 15de editie was (alweer) een succes. Het Wijnegem Shoppingscenter werd voor één dagje Flair-proof.Een foto die is geplaatst door Amber ➳ (@amberpg) opSamen met een vriendin (Sarah) spitte ik de route uit om tot in Wijnegem te raken. We stonden 's morgen heel vroeg op. (lees: de trein van 08:30u) We kwamen uiteindelijk aan om half tien. Mooi op tijd dus, (als je weet dat het event pas om 10u begon). Toen we binnenkwamen konden we een foldertje nemen waar alle informatie in stond van het evenement. We kozen er meteen de dingen uit die we het leukst vonden. Er was nog niet zo veel volk, dus gingen we meteen al bij een make-up- en haarstand staan. We konden kiezen tussen 4 verschillende looks: natural beauty, prima ballerina, glamour en rock-'n-roll. Uiteindelijk kozen we allebei voor de laatste look. (Gewoon omdat we stiekem jaloers waren op al die leuke dotjes). Ons haar werd getransformeerd naar een half up-knot. De visagistes maakte de look compleet met een donkere oogschaduw en felrode lippenstift.

Sarah wordt onder handen genomen door de kappers en visagistes. (Rechts: het eindresultaat)

Toen we de make-up en haarstand verlieten, gingen we naar de Flairstand. Daar konden we een goodiebag halen met allerlei leuke gadgets in. In deze totebag zaten o.a. verschillende kortingsbonnetjes, een nagellakje, slippers, een bodylotion, een boekje over nailart, een T-shirt van Addmyberry en een lipgloss.

Aan de Flairstand was er nog een leuk extraatje. Je kon een smsje sturen naar Flair en dan kreeg je een cadeautje in de plaats!
Nieuwe zonnebril: Check✔
Ondertussen begaven we ons naar de Flair Coverstand. Onderweg kwamen we ook de Flair Tattoo Boys tegen en lieten we meteen een gouden tattoo zetten. Aangekomen aan de coverstand, moesten we eventjes wachten voor het aan ons was. Toen de foto geprint was, waren we laaiend enthousiast. Zo leuk om een eigen Flair cover te hebben! Het resultaat zie je hieronder.Op dit evenement waren er ook bekende gasten aanwezig zoals Ish Ait Hamou (aka Ish van sytycd), Eva Daeleman, Joy Anna Thielemans en Bill Barberis. Die laatste hebben wij ook effectief uit de verte gezien. ;)

Voor we naar huis gingen, konden we nog snel een blik werpen op enkele - door Flair - samengestelde outfits. In deze pop-up fashion show werden winter outfits samengesteld die momenteel in de winkelrekken hangen. De kleding werd voorgesteld door lezeressen die model waren voor één dag. (en ze deden dat goed!)


Het was een superleuke ervaring. Ik zou zeggen, tot volgend jaar!

Was jij ook op de Flair Shopping Day? Ken je nog een ander leuk event? Laat dan zeker een reactie achter!


Tot de volgende blogpost,

Amber van The Comfy Creative 
2 opmerkingen:

Wil je graag een berichtje achterlaten? Feel free :)